14 januari

Idag har det varit ungefär lika kallt som dom senaste dagarna, och eftersom jag inte ville förfrysa när jag var ute och red så tog jag på mig ett par jätte tjocka skor. Det var inte så smart eftersom det knappt gick att rida i dom men jag frös inte iallafall.
 
Jag kan väl inte direkt säga att dagens ridpass gick speciellt bra, jag började att rida en liten stund på parkeringen och där gick han ganska bra men det fanns inte så mycket plats att rida på. Så jag red upp i skogen och red runt lillslingan istället. När vi kom in i skogen blev han väldigt tittig och jobbig, han var pigg och lyssnade inte så jättebra. Eftersom jag inte kunde rida i skorna så blev det mest skritt och bara lite trav och galopp. Men i skritten var han iallafall fin! :)
 
Man lär sig av sina misstag, jag kommer iallafall inte rida något mer i dom där skorna om jag inte bara ska skritta..
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin