16 januari

Skolan idag var faktiskt helt okej och svenskan var nog den roligaste lektionen på länge. Vissa lärare har börjat ta med sig en korg och samla in mobilerna, det var några som inte lämnade in mobilerna och höll på att ringa till dom som lång i korgen under lektionen. Läraren struntade bara i det trots att det lät större av lektionen haha..
 
Iallafall. Efter skolan åkte jag till stallet. Jag hade tänkt att rida Tristan på ridbanan eftersom dom hade plogat den men dom var inte riktigt klara så jag red i skogen istället. Det gick väl lite sådär, han var lite jobbig och tittig idag men han skötte sig väl någorlunda vissa stunder! :)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin