21 januari

Idag red jag Tristan en liten stund på ridbanan, eftersom jag provade en ny sadel så hade jag inga täckbyxor på mig och det var ganska kallt ute så jag red inte så jättelänge. Iallafall så känndes väl sadeln sådär, jag satt inte så bra i den och så. 
 
Det blev väl inte ett så jätteseriöst dressyrpass eftersom jag provade sadeln, men jag red runt på lite volter, serpentiner osv. I traven var han ganska lugn och fin men sen i galoppen var han inte så roligt. Han sprang väl egentligen bara omkring och lyssnade knappt på mig, efter galoppen var han lite dryg och smygökade i traven. Jag avslutade när han hade lugnat ner sig lite grann och lyssnade någorlunda bra!
 
Sadeln, tror den heter pessoa glen x elite eller något sånt. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin