Dagens ridpass

VI började som vanligt medatt longera för att se hur han rörde sig, allt såg bra ut så jag hoppade upp. Efterdom han redan var framtravad så tog jag galopp direkt, ju mindre vi ligger och nöter desto bättre. Han var ganska fin men ville tränga in bogen.
 
Jag rullade på studsen 2-3 gånger sen skrittade jag och bytte varv, gjorde så några gånger. Han tyckte att det var jätteroligt att få skutta igen, tror han har saknat de lite faktiskt! Nån gång la jag honom konstigt och han klev av lite väl stort, men annars hade vi bra flyt. Han sparkade lite längs longsidan men det var bara glädjesprång. Jag kunde bara le efteråt, liveeeet :)
Han var sjukt fin när jag travade av också!
 
Mamma filmade så det kommer nog ikväll :)
 
Dags för klippning snart tror jag...
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin