Dagens ridpass

Alltså att ta stalltäcket av alla täcken jag hade kunnat ta var väl ett misstag. Dom är väldigt blanka och halkiga i materialet. Jag hade på mig en fleecetröja, Schockemhölejackan och en ännu tjockare dunjacka. Sen pannlampan på det. Jag måste ha sett ut som en lost gruvarbetare...
 
I början när jag red genom "helvetet" (den mörkaste delen i skogen) så blev Olle helt stel i kroppen och blåste upp sig jättemycket. Jag är 99,9% säker på att det var en älg där eftersom det fanns spår en bit därifrån. Jag är livrädd för älgar och björnar, dom får gärna vara i skogen men inte när jag rider haha-.-
 
Jag travade faktiskt en hel del, trodde först att jag skulle skumpa av men inte då. Det var ganska halt på täcket men efter ett tag vande jag mig. Olle gick i en bra form och var riktigt lugn! Tre vändor i trav tror jag det blev, galopperaa vågade dock inte. Ville inte riskera att han började busa. Riktigt nöjd är jag :)
 
Imorgon blir det hippo igen, upp till bevis nu då...
 
Haha han ser så tung och slö ut på den här bilden...
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin