Dagens ridpass

Idag hade jag tänkt rida på ridbanan men den var inte plogad och eftersom det har varit plusgrader och sen frusit på så har det blivit lite skare och då ville jag inte rida där. 
 
Istället så red jag först 4 varv på innerbanan, 2 i trav och 2 i galopp. Första varvet i galoppen var han lugn och lyssnade någorlunda bra men sen när jag bytte varv blev han lite stressad och "kopplade ifrån" lite. Jag avslutade med att rida han runt lillslingan och det gick väl bra. Det blev en ganska kravlös tur eftersom han fick gå som han ville i princip. Det blev lite mer galopp idag än vad han har gått den senaste veckan och i slutet fick han galoppera lite fortare vilket han uppskattade! :)
 
Gammal bild från januari förra året!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin