Dagens ridpass

Idag drog vi in Olle till hippo, vet faktiskt inte vad jag ska säga. Bra gick det inte, men inte dåligt heller. Man får tänka på att vi inte har ridit en hörnpassering på 7 månader. Vi började med att longera en stund för att se hur han rörde sig, allt såg bra ut så jag hoppade upp.
 
I traven var han väldigt stressad, vilade inte alls på steget och fokuserade på allt annat än mig. Antar att det är en vanesak, precis som skogen var innan. Eftersom han brukar vara lugnare i galoppen (??) så gick jag över till den. Där var han bättre men inte helt bra. Red mest på rakt spår såklart, allt för att inte utmana senan i onödan. Efter kanske 5 min fick han skritta.
 
Travade av honom i nån minut efter det, vi börjar lugnt och ökar eftersom. Jag tycker att han skötte sig bra, hade väntat mig att han skulle vara uppe i de blå och bocka. Det blir nog bättre!
 
När vi kom till stallet så kände jag först igenom benen som jag alltid gör, allt var jättebra. Sen kanske 10 min senare skulle mamma linimentera senan, och tror ni inte att han är svullen. Vi får panik och släpar Olle till vattenspiltan, efter att ha kylt med vatten så hade den gått ner lite. Går skadan upp nu så vet jag inte vad jag gör....
 



Kommentarer
Postat av: Linn

Hoppas det inte är något allvarligt!

2013-01-02 @ 22:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin