Dålig dag

Idag har det varit en lite mindre bra dag, först och främst har det varit iskallt idag och sen när jag skulle cykla hem från skolan så hann jag ungefär cykla 200 meter sen helt plötsligt gick inte pedalerna att rubba så jag fick gå hem i typ 6-7 cm klackar..
 
Jag red Tristan på ridbanan idag och det gick väl inte så jättebra, i början gick han helt okej men hade lätt för att fara ut lite i svängarna och skjuta ut bogarna. I första galoppen var han ganska lugn och fin men sen när jag bytte varv blev han dyrg och lite jobbig. Resten av passet gick väl sådär. 
 
Imorgon ska han nog också få gå dressyr och sen ska jag försöka rida det varannan dag jag rider eller något sånt så han ska lyssna på mig ordentligt. 
 



Kommentarer
Postat av: Tilda Edin

Hejsan! Superfin blogg!
Allt väl? :)

2013-01-17 @ 20:34:35
URL: http://tildazblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin