Hästar jag har haft del 1

Jag har haft 7 hästar innan Tristan men jag har inga bilder på dom 2 första och jag minns knappt något från när jag hade dom eftersom jag var så liten så jag skriver inget om dom!
 
Indy f.1992
 
Vi köpte Indy våren 2006 när jag var 10 år, han är en riktigt fin ponny och en jättebra läromästare. Med Indy har jag säkert 40-50 vinster från LD upp till LB och ungefär 30-40 placeringar upp till LA. Våran bästa merit är nog i övik 2008 när vi vann ett meetingpris som var en resa till Irland och dublin horseshow. Vi vann 4a av 6 klasser samt kom 3a i en. Vi har även kommit 2a i både hopp och dressyr dm, vunnit med lag samt vunnit någon cup. Vi sålde Indy i början av 2010 och nu är han 21 år och pensionär.
 
 
 
Golden Shadow (skuggan) f.1997
 
När jag började växa ur Indy så köpte vi Skuggan. Han hade tidiagre gått msv med bra resultat men vi hann tyvärr aldrig starta det eftersom han blev skadad. Vi hann bara tävla ca 4 månader och under den tiden fick vi några placeringar upp till LA, var med i elitlaget samt att vi kvalade msv. Efter att han hade varit halt i ungefär ett år så blev han utdömd och vi tog bort han i april 2009.
 
Första tävlingen.
 
Del 2 kommer imorgon!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin