Hiss & Diss

Hiss:
 
 
Måste hissa mina JW ridbyxor. Dom är snygga, jättesköna och inte alltför dyra. Jag hade mina förra i 1,5 år, alltså tills jag började växta ur dom. Men kvalitén var fortfarande lika bra, dock gick dragkedjan sönder på slutet ;)
 
Diss:
 
 
Dissen går också till JW, jag kommer nog aldrig att gilla dom här. Kanske är dom snyggare i verkligheten. Jag gillar inte färgen och märket sitter på ett konstigt ställe...
 
Vad tycker ni? :)



Kommentarer
Postat av: Emma

Dom översta är snygga men jag har aldrig kunnat ha dom :(

2013-01-09 @ 18:45:29
Postat av: iidz. ᵖʰᵒᵗᵒᵍʳᵃᵖʰʸ ♥

de översta är snyggast tkr jag oxå! :3

2013-01-09 @ 22:11:48
URL: http://prinsesc.blogg.se
Postat av: Hanne

Har de båda undre och ett antal olika färger av den övre modellen, och måste säga att jag gillar de undre mycket bättre. Bättre kvalitet över lag och skönare tyg. Sedan är de övre lite snyggare men tyget blir ju dåligt direkt ;d

2013-01-09 @ 23:00:25
URL: http://hannemattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin