Lördag

Idag har jag inte alls gjort mycket, jag har iprincip bara varit i stallet. Men på vägen till stallet åkte vi förbi Pegasus och där köpte jag ett bett samt ett par små skygglappar eller något liknande från dyon. 
 
Jag använde bettet när jag red idag och det gick faktiskt ganska bra. I början blev han dock ganska okoncentrerad och pigg eftersom det sprang förbi några rådjur på vägen precis när vi kom in i skogen så han blev lite skärrad då. Men sen när han hade lugnat ner sig lite grann blev han gansk fin och han lyssnade faktiskt ganska bra. Han fick gå 4 vändor i backen idag, jag red först 2 långa i trav och sen 2 korta i galopp, det går inte att galoppera upp i en samsad galopp med Tristan så i galoppen släppte jag på han och lät han springa. 
 
På vägen hem så red jag mest i skritt och trav och han var riktigt pigg, han blev också lite stark på hemvägen men jag är ändå ganska nöjd med ridpasset och det börjar iallafall gå åt rätt håll! :)
 



Kommentarer
Postat av: Ida Bååth

Gör du gratis headers och designer? Såg att du hade gjort åt en annan tjej och vart riktigt sugen :)

2013-01-05 @ 22:59:17
URL: http://ridsportida.blogg.se
Postat av: Linnea

Gud vilken härlig bild c:

2013-01-06 @ 22:43:35
URL: http://alfredssonL.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin