Måndag

Idag red jag Tristan runt långslingan och det gick sådär. I början var han som vanligt väldigt seg och ville inte riktigt gå fram men när jag hade ridit en stund blev han mer framåt. Det blev ganska mycket galopp idag, han var riktigt pigg och stark. Eftersom jag inte ville sitta och ha dragkamp med honom så fick han gå i den farten han ville iprincip. 
 
I slutet så försökte jag ändå jobba han lite grann i galoppen så han skulle gå lugnare och jag fick verkligen kämpa för det, så fort jag lättade lite på tyglarna for han iväg som en kanonkula. Men sen när jag travade och skrittade av var han lite lugnare och lyssnade ganska bra ändå. Haha jag tror nästan jag var svettigare än han när vi kom in..
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin