Micke Schultz träning

 
Det blev lite ändrade planer idag, vi fick frågan om vi ville vara med på Micke Schultz träningen då det var en som var sjuk. Vi bestämde oss för att vara med en dag iallafall eftersom det oftast är mer lydnad och kontroll första dagen. 
 
Träningen gick väl sådär, i början var han väldigt jobbig och stark. Till och med Micke tyckte att han var väldigt dryg och sa att jag skulle försöka att inte bli irriterad på honom även fast det inte är det lättaste. Eftersom han knappt lyssnade något så flyttade vi tygeln på phelamet så det skulle bli starkare och då blev det bättre. 
 
I slutet hoppade vi en liten bana, inte högt utan det var mer fokus på kontroll. Första rundan gick väl lite sådär, fick några dåliga språng men han lyssnade ändå ganska bra. Andra rundan gick bättre och han kom rätt på alla hinder och lyssnade bra, såklart missade mamma att filma den. Men jag är iallafall nöjd med träningen :)
 
Film kommer om en liten stund!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin