Min tävlingsutrustning

Har tyvärr inte haft tid eller ork att fota utrustningen så det blir bilder från google istället. Som ni kanske märker har jag iprincip bara stilrena grejer och det är väl egentligen inget som sticker ut i mängden.
 
Börjar med den utrustning jag själv har, jag har en charles owen hjälm, racesafe väst, animo larissa kavaj pioneer stövlar, back2back ridbyxor och sen två tävlingsskjortor. Båda är från kingsland och den vita på bilden är samma som jag har men den andra hittade jag ingen bild på, det är en vit med rosa hjärtan på!
 
 
Sen till Tristans utrustning då, för tillfället har han en sadel från santa cruz men vi ska köpa en ny då jag hamnar för långt bak i den. Han har ett dyon träns från working collektion, 2 swarovski pannband till det, ett blå/rött/silver och ett champange. Skydden är från veredus, carbon gel både fram och bak. Sen så använder jag 5 schabrak på tävling, ett från gg, ett från dyon, ett från jw och sen ett vitt mountain horse och ett blått anna scarpati som jag inte hittade någon bild på!
 
 



Kommentarer
Postat av: Olivia Gustavsson

sv. hihi absolut! :D eran blogg var superfin ju. Gillar headern.

2013-01-19 @ 22:49:05
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin