Onsdag

Skolan var faktiskt helt okej idag, det var vanlig dag efter schemat idag men vi har iprincip inte gjort någonting på lektionerna och sen slutade vi tidigt så det var ganska skönt! Det enda som var mindre bra var väl att maten var sämre än sämst..
 
Efter skolan så åkte jag till stallet, på vägen dit var vi förbi Pegasus och bytte min väst eftersom den förra var förliten. Jag red också Tristan idag och det gick helt okej, han fick bara gå lite lugnt runt lillslingan idag och jag tog hackamoret så han skulle få vila munnen lite. Jag lät han mest lunka på som han ville eftersom han inte är någon dröm att rida på hackamore. 
 



Kommentarer
Postat av: Anna

Kan ni inte skriva vad ni har för utrustning på tävling? :)

2013-01-09 @ 21:03:58
Postat av: matilda

Så fin häst!

2013-01-09 @ 21:44:31
URL: http://skogsrusset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin