Sista januari

Idag är det ju sista januari, det känns verkligen som tiden bara har runnit iväg och om mindre än 1 månad så startar tävlingarna igång igen, längtar!
 
Iallafall så red jag Tristan idag runt lillslingan fram och tillbaka, det gick både bra och lite mindre bra. Det hade börjat skymma lite när jag for ut och red så Tristan var lite tittig men skötte sig ändå ganska bra. I början var han riktigt fin och han lyssnade jättebra, i galoppen var han också riktigt lugn vilket han sällan brukar vara. 
 
När jag vände och red tillbaka kom hans jobbiga sida fram, han var fin i början men efter att han hade fått galoppera upp för en liten backe så blev han lite dryg. Han lyssnade inte riktigt, ökade när jag tog i tygeln och blev "låst" i höger sidan. I slutet blev han iallafall bättre när han hade lugnat ner sig lite grann! :)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin