Torsdag

Dagens ridpass gick faktiskt hyfsat bra, jag började med att rida runt lillslingan fram och tillbaka och det gick ganska bra förutom att han var väldigt stark. I början så var han inte riktigt samarbetsvillig och gick inte i någon bra form så han fick trava på en stund och då blev han bättre. I galoppen var han stark som en oxe, han bara drog ner huvudet och lyssnade inte alls men han var ändå ganska lugn. 
 
Jag avslutade med att rida en liten stund på parkeringen, eftersom det var trav kunde jag inte rida på ridbanan. På parkeringen så travade jag bara men han lyssnade faktiskt bra och var riktigt fin och mjuk i sidorna :)
 
Det var ganska kallt idag, haha kanske syns på mina kläder.. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin