Vet inte vad jag ska tro...

Det här måste nog vara det mest ovärda vi har gjort på länge. Vi kom till ridhuset 20.45 något sånt, mamma började longeraför att se hur han rörde sig. Allt såg bara bra ut. När jag skulle hoppa upp så kom det några och sa att hippo stänger kl 21. Jag red en liten stund bara, jättefin var han!! Lugn och fin i både traven och galoppen. Det blev max 10 min ridning.......
 
När vi kom hem så tog jag av benskydden för att känna på senan, den kan ju inte vara svullen efter det lilla passet. Trodde jag. Den var jättesvullen, jag sprang ut och skrek på mamma. Men när hon kom in så hade den gått ner och såg ut som vanligt. Vi spolade iallafall och då blev han lite svullen igen, men det la sig igen ganska fort..
 
Om någon kan något om senskador, vet vad det kan vara eller har varit med om något liknande. Skriv här, jag är öppen för alla förslag nu verkligen. Senskador kan dra åt helvette :(
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Agnes! Jag lägger märke till att detta händer när du varit i ridhuset. Var det inte efter en gång i ridhuset han var svullen i senan för några veckor sedan? Om inte jag minns fel skrev du om det. Kan det vara så att han svullnar när han går på ridhusets underlag? Har fler Hippo hästar haft problem med senskador? Tänkte att underlaget är boven. Annars tycker jag du ska prata med senaste behandlande veterinär. Hoppas det inte är så farligt.

2013-01-13 @ 23:17:55
Postat av: ....

Använd inte backontrack! då blir senskadan värre....

2013-01-14 @ 09:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin