Duktig häst

Idag red jag Linuz på ridbanan, det var hoppning som stod på schemat idag. Började med att rida fram honom lite lugnt då han fortfarande kändes lite trött, så jag ville inte trötta ut honom för mycket innan vi började hoppa. 
 
Hoppade fram lite lugnt också över först en galoppbom några gånger innan vi gick över till att hoppa ett kryss några gånger. Efter det hoppade vi 2 räcken och 1 oxer, dom flesta sprången blev bra men han har inte hoppat så mycket så det är inte så konstigt om det blir lite fel ibland. 
 
Avslutade med att hoppa en liten bana, försökte göra banan så lätt som möjligt men hinderna stod inte så jättebra så det blev ändå några lite svårare svängar. Men han skötte sig ändå bra, han kom lite nära på något hinder men han var duktig! 
 
Ett litet smakprov, fler bilder kommer senare. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin