Fredag

Imorse började jag med att rida Inter, jag red honom som vanligt d.v.s. - uppvärmning runt två utav slingorna och sedan tre travintervaller i backen. Han skötte sig bra och jag lyckades stå i lätt sits/stå upp i alla intervaller, happy face! Det känns dock lite i benen nu.
 
Efteråt lyckades pappa tvinga mig att köra med honom.. Fick köra Sorbas och det gick väl ändå helt okej FÖRUTOM att det kom världens regnskur när vi var ute. Jag hade inte heller tagit på mig några regnbyxor så man kan väl säga att jag blev något blöt. 
 
Efter lunch red jag Linuz lite dressyr på ridbanan. Red bland annat över en bom i både trav och galopp, han hade lite svårt att trava över bommen så det blev några hopp istället. I galoppen gjorde jag galoppombyten över bommen och det gick väl ändå ganska bra. 
 
Ikväll blir det tidig sänggång, är så otroligt trött i hela kroppen och har ont överallt.. Tills jag går och lägger mig ska jag försöka fortsätta att knåpa på en ny header. Men det går inget vidare då jag inte har några nya bra bilder på Tristan..
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin