Fredag!

Idag har det varit en ganska lugn dag men jag är ändå huuur trött som heslt, sedan jag blev klar i stallet har jag bara legat i soffan och slöat.. Men iallafall, pappa var som sagt på trav i Lycksele idag så på morgonen gick ut och mockade åt hästarna som hade stått inne under natten. Efter det så red jag Inter en liten sväng, dock bara lite lugnt runt slingorna då han ska starta imorgon.
 
Blev bjuden på Max-mat till lunch så det var inte helt fel, men jag behöver nog dock inte äta så mycket mer idag så jag fortfarande är mätt från den haha..
 
Efter lunch så red jag Linuz, han fick gå runt slingorna idag men mest bara lugnt då vi hoppade igår. Men han kändes bara bra iallafall! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin