Full dag

Det blev en extra häst som tillkom på min "rida-lista" idag, så jag alltså 4 hästar. Jag hann till och med på något konstigt sätt rida alla innan det började regna, brukar annars lyckas vara ute precis när det börjar regna. 
 
Började rida Inter runt slingorna som uppvärmning och sedan en vända i backen. Inget mer att säga om det förutom att det gick bra. Efter det red jag Elektra, henne red jag runt slingorna och det gick bra förutom att hon höll på att knocka mig i huvudet några gånger när som slängde med sitt huvud.. 
 
Beslutade mig att rida både Linuz och Tristan då vädret såg helt okej ut. Började med Tristan och red honom runt slingorna. Det gick bra och han var mycket finare än igår faktiskt, mycket mer avspänd!
 
Sist ut var Linuz, honom red jag på ridbanan. Började med att rida lite dressyr, red på mycket volter och gjorde övergångar från trav - skritt och sedan galopp - trav. När det satt så började jag hoppa lite, hoppade fram på tre hinder och sen hoppade jag en liten bana på dom tre hinderna. Vissa språng hoppade han verkligen jättebra, måste bara hitta ridningen så han hoppar så alla språng! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin