Grönan hela dagen!

Har inte kunnat uppdatera något idag då vi åkte till grönan imorse och jag varit där exakt hela dagen. Har inte varit där sen jag skulle fylla 20, och då fick jag nästan inte åka något för att jag var så kort. Fick nyss i mig lite pizza så jag känner mig lite mer levande nu...

Åkte fritt fall både med och utan tilt! Jättestolt över mig själv :') men eclipse, var ju det vidrigaste av alla vidrigheter. En jävla slänggunga 126 meter upp i luften med tunna kedjor. Fy i helvete. Jag hatar höjder, så detta var verkligen hemskt. Näst läskigast var vilda musen, trodde att jag skulle dö exakt hela tiden.

Imorgon åker vi de 65 milen tillbaka till Umeå igen. Kommer inte kunna uppdatera något på hela resan då mitt internet är slut. Men ska försöka slänga in något innan vi åker och när vi har kommit hem! Saknar min ponnyplutt...

Innan fritt fall!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin