"Han hoppar som en demon!"

^^Som Eva sa haha!
 
Åhh va bra det gick på träningen idag, min fina ponny är bäst! Vädret var verkligen piss, spöregnade under precis hela träningen. Det var banträning med först grundomgång och sen omhoppning direkt. Först hoppade jag en bana på 90-1m som uppvärmning. Han kändes fin genom hela banan, men mot första i omhoppningen så blev han tittig på Evas paraply haha så han såg inte hindret vilket resuterade i at han rev, tog om det och då hoppde han jättefint. I omhoppningen måste jag tänka på att fortsätta rida efter svängen. Som det är nu så kör jag på i samma tempo som jag hade i grunden.
 
Sen höjde vi upp till 1.10. Mot 2an kom vi fel in, så naturligtvis som vi även fel i kombinationen som stod på linje. Han hoppade som den kämpe han är, men vi brakade rakt igenom b-hindret. På något vänster lyckades jag slå i knäet i hinderstödet, det gjorde riktigt ont. Men jag körde om hela banan på en gång iallafall. Då hoppade han som en jag vet inte vad. Fick ett pet på ett räcke på linje, då jag körde en repris från Vindeln. Sen halvhalt, att jag aldrig lär mig. Men annars hoppade han riktigt bra och jag är så nöjd med min finaste ponny! Känns riktigt bra inför helgen!
 
Nu ska jag lägga upp filmen!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin