Hoppträningen idag

Hoppträningen med Linuz idag gick ändå ganska bra. I början när jag red fram var han riktigt riktigt seg, tänkte ungefär: hur ska han orka hoppa idag? Han fjantade sig lite när vi började hoppa och stannade några gånger, han har aldrig haft tanken på att stanna förut så jag vet inte riktigt vad han höll på med. 
 
När jag väl fick igång galoppen ordentligt blev det mycket bättre, hela han kom igång och han hoppade mycket bättre. Vi hoppade alla hinder som stod på banan var för sig innan vi sedan satte ihop alla till en bana. Det var en liten kombination på banan också som han fick prova på att hoppa, han klarade den på första försöket, duktig kille!
 
Banan vi hoppade var på 7 hinder, det var ganska långa galoppsträckor till vissa hinder så ju längre banan gick ju lägre och längre blev han. Fick inte upp huvudet på honom så han kom då lite fel på några hinder, men kravlade sig över ändå.
 
Avslutade med att hoppa kombinationen och sedan en oxer på ca 70 cm, han kom verkligen perfekt på båda och hoppade jättebra! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin