Resultat!

Blandad helg, men ALLA fel som har varit (och det blev ju en del med tanke på sista klassen) har varit mitt fel. Men måste verkligen hissa Piteå som klubb! Stor framridning, stor framhoppning, stor bana och bra underlag!
 
Lb 0+0 fel 4a
Den här rundan var bra, han kändes lite stark men det blev bättre när vi kom in i flytet. I omhoppningen så red jag ganska mycket på säkerhet och växlade inte upp temopt så mycket. Men det räckte till en fjärde plats!
 
La 8 fel
För att vara vår andra La så tycker jag att den här rundan var jättebra! Banan var supersvår, och mycket linjer. Allt gick sjukt bra fram till näst sista hindret som var en kombination, måånga hade rivit ut eftersom den var trång. Hade jag nöjd mig med min första halvhalt så hade det inte varit några problem. Men det gjorde jag ju inte. Så vi rev in istället, men det var verkligen inte någon grov rivning. Sen förstördes flytet så vi fick med oss sista också...
 
La 19 (!!!!!) fel
Hahahahaha nu i efterhand kan jag nästan garva åt mig själv och hur patetiskt dåligt jag rider kombinationer. Vad höll jag ens på med? Det var en A:0a så jag växlade upp tempot direkt. 5an var en trekombination, jag tar en för stor förhållning så vi han hoppar ganska långt in. Rev c-hindret. Sen flöt det på jättebra till sista hindret som också var en jävla kombination. Där tar jag en till sen förhållning så vi får kråkhopp och river in. Jag hänger på halsen så han stannar naturligtvis. Var riktigt nära att ramla av, men mina ninjaskills räddade mig haha. Tog om och rev a-hindret igen då han hoppade lite avvaktande vilket jag kan förstå. Fick tre tidsfel också. Fin ponny och dålig ryttare kan man säga! 
 
Bästabästabästa C som alltid gör sitt bästa och står ut med mig Filmer kommer alldeles strax från alla klasser!
 
 



Kommentarer
Postat av: Carolina

För att inte ha tävlat så mycket tillsammans så tycker jag att det ändå verkar ha gått bra! Det behövs nog bara lite mer rutin men sen kommer ni nog vara farliga på tävlingsbanorna! :)

2013-07-21 @ 22:44:41
URL: http://wordsofcajji.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin