Lugn dag

Idag har det faktiskt varit en ganska lugn dag, jag har inte alls gjort så mycket men två hästar har iallafall blivit ridna. 
 
I förmiddags åkte jag och Madde med Sorbas och Zagreb till sandtaget igen. Vi red lite hårdare än förra gången, och det märktes lite på Sorbas då han var lite mör i den sista vändan. Efteråt fick dom plaska lite i "sjön" som var där och det var nog det bästa enligt Sorbas, haha. 
 
Sen efter lunch skrittade jag Tristan en sväng i skogen, har inte så mycket att säga om det förutom att det gick bra! Jag red aldrig Linuz idag utan han fick vila, blir en tur imorgon istället.
 
Nu under eftermiddagen så har jag legat och solat en liten stund, lika bra att passa på medan solen ändå är framme! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin