Onsdag

Nu är jag äntligen klar med allt jag skulle göra idag så nu har lite tid över till att sitta vid datorn innan jag går och lägger mig. Är snart så trött att ögonen går i kors, alltså dags att gå och sova snart..
 
Iallafall har det som sagt varit en ganska effektiv dag idag då jag hjälpte till på semin på förmiddagen och red tre hästar på eftermiddagen. Började med att rida Tristan, han fick gå runt slingorna och det gick väl både bra och dåligt. Men ändå mycket bättre än igår. Det enda som var, var att han inte riktigt lyssnade på mina förhållningar utan han rent ut sagt struntade i dom. 
 
Inter red jag först runt två utav slingorna som uppvärmning och sedan fick han gå tre vändor i backen. Det gick som vanligt bra, Inter är ju inte så jättekomplicerad! Sist ut var Linuz och han fick faktiskt också gå runt slingorna idag. Blev alltså inte så stor omväxling, haha. Red han i alla gångarter och det gick bara bra!
 
Nu blir det sängen för min del - så god natt!
 
 



Kommentarer
Postat av: Wilma

Sv: Tack! :D Superfin blogg! Kram

2013-07-18 @ 08:59:25
URL: http://ziros.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin