resultat dag 2

Jag har inte kunnat blogga, inläggen har inte velat publiceras från appen. Men så är det ju på tävlingar...
 
Lc 0+0 fel (Div 2)
Jag hade precis hunnit rida fram när en tjej ramlade av ganska ordentligt, ambulansen fick komma. Men hon klarade sig undan ganska bra tror jag iallafall. Tävlingen pausades och stod stilla i en timma innan vi äntligen kom igång igen, det var varmt och solen låg på hela tiden. Det var en A:1a så det var bara att rida på säkerhet runt grunden. Kom stort på 3an, men annars flöt det på bra.
 
I omhoppningen red jag också lite på säkerhet, iallafall första halvan av banan. C hade fått ett sår i ena mungipan så jag hade inte full styrning.. Svängde ganska snävt i svängen mot sista linjen, men var i planket som var sista hindret. Men lite tur måste man väl ha ibland, petade ju sista igår i La...
 
Alla i laget var dubbelnolla så vi vann omgången,bäst är vi! Jag blev även 2a individuellt :)
 
Men vi strök LBn, det fanns inte på kartan att dra in honom i en fjärde klass i den värmen efter all försening. Dessutom hade han ju sitt sår i mungipan. Så vi nöjde oss med det, bra beslut!
 
 



Kommentarer
Postat av: Elin

Vad kul att det går så bra med honom Agnes, Grattis! :)

2013-07-10 @ 14:25:33
URL: http://eelinmagnusson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin