Resultat

LB 0+ute
Vi vart så väldigt försenade till framridningen av en anleding. Men han kändes mjuk och fin som vanligt så det gjorde inte så jättemycket. Han hoppade riktigt fint på framhoppningen så jag gick in på banan med en jättebra magkänsla. Grunden flöt på jättebra, kom lite nära ibland men han löste det. Mot trippeln i omhoppningen vet jag inte vad jag höll på med. Jag trodde att han skulle gå av stort, men han trampade om. Jag flög rakt upp och landade på hans rumpa. Och på något sät lyckades jag slå ansiktet i hans mankam. Slog också huvudet ganska rejält i landningen. Blodet bara rann från näsan och jag vinglade ut från banan haha... Aja, jag är nöjd med det som blev iallafall!
 
LA 4 fel
Oj vad nöjd jag är! Framridningen och framhoppningen var jättebra i den här klassen också. Det var en A:0a, men jag valde att ta det säkra före det osäkra. Kom fortfarande nära på vissa hinder men Kryckis var hur grym som helst verkligen! Rundan var bra fram till sista hindret som var en kombination. Där blev det lite "nu är jag snart i måååål", så jag släppte iväg honom. Det gick bra in, men vi rev b hindret ganska grovt. Tar det på mig, jag vet att han alltid får trångt i kombinationen och ändå tog jag inte tillbaka innan. Men La debut på 4 fel på sista hindret känns inte helt fel måste jag säga. Dessutom är det våran 2 månaders dag idag
 
Imorgon har det blivit lite ändrat då jag hoppar in i första omgången av Div 2. Jag gillar inte riktigt att rida lag, men får väl göra mitt bästa! Hoppar en Lb efteråt, så det blir fyra klasser. Lite också för att se hur mycket han orkar! Bara att tagga om nu!
 
Filmer kommer från båda klasserna, bjuder på avfallningen som faktiskt var riktigt snygg...
 
 



Kommentarer
Postat av: Matilda

Har tagit kort i helgen :D Lägg till mig på facebook så kan jag skicka :D / Matilda Wäringstam

2013-07-07 @ 22:04:52
URL: http://matildawaringstam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin