Ska snart åka till travet

Om ett tag ska vi åka in till travet, ska äta middag när jag kommer dit så jag hoppas på att dom har någon god mat! Iallafall så är det "midnattstrav" idag, det börjar halv 9 och slutar kring 11 tiden. Blir alltså ganska sent. 
 
Förut idag så red jag både Tristan och Linuz. Tristan fick skritta och trava i ca 40 minuter ute i skogen och det gick helt okej, inget mer att säga om det. Linuz red jag först lite i skogen innan jag red en stund på ridbanan. Han var dock väldigt trött och seg, antagligen pga värmen. Red inte så länge på ridbanan men den lilla stunden jag red där var han iallafall fin!
 
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Men är han halt ska han väl vila och inte ut och trava?! Finns väl en anledning till att alla dina ponnys blir skadade och avlivna

2013-07-25 @ 10:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin