Snyggt från hööks

Satt och kollade igenom hööks nya katalog en snabbis igår när den kom, och det fanns faktiskt några snygga saker. Jag har aldrig riktigt varit ett fan av hööks men nu på sistone har dom ändå börjat ha en hel del snygga grejer. Men dom har dock blivit mycket dyrare än förut.
 
Här är iallafall lite av det som såg bra ut, mycket är som vanligt kopior men men. Synd bara att hööks mest har mässingspännen på deras snyggaste träns och förbyglar, jag föredrar silverfärgade spännen! 
 
Vet dock inte hur kvalitén är på hööks grejer nu förtiden, har endast en förbygel och något schabak därifrån. Ett av schabraket gick dock sönder i fodret efter någon tvätt. Men det kanske har blivit bättre, någon som vet?
 
 
 
Förresten så öppnar hööks i Umeå den 29 augusti!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin