Tisdag

Det har varit en ganska lugn dag för min del idag, under förmiddagen gjorde jag i princip ingenting men efter lunch tog jag mig i kragen och red Tristan en liten sväng. 
 
Tristan fick bara gå lite lugnt runt slingorna idag, jag skrittade och travade bara. Men det blev mest skritt idag. Han gick iallafall ganska bra men känslan var mycket bättre igår. Imorgon ska vi till veterinären igen, hoppas på det bästa då! 
 
Måste även be om ursäkt för jättedålig uppdatering dom senaste dagarna. Ska verkligen försöka bättre mig! Resten av kvällen har jag bara tänkt ta det lite lugnt, kanske ser någon film eller något! Jag ska även försöka skriva något mer inlägg, är det något speciellt ni vill läsa?
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin