Tisdag

Ber om ursäkt för den lite halv dåliga uppdateringen idag, men jag inte haft så mycket tid över till att sitta vid datorn och jag har använt upp mitt internet på mobilen så jag har inte kunnat mobilblogga något heller.
 
Har iallafall hunnit med att rida tre hästar idag, Inter, Tristan och Linuz. Alla fick sig en tur runt slingorna men olika hårt. Dom skötte sig bara bra allihopa!
 
Tristan fick bara skritta och sen trava lite grann, och han kändes ändå ganska bra. Jag red honom på ett pessoa idag och han var faktiskt mycket finare i munnen, inte alls lika tung och hård. Vet att många inte tycker om det bettet, men tycker ändå att det är bättre att rida med det än att sitta och dra han i munnen! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin