Träningen

Tur att min häst är bäst, för annars skulle inget ha funkat idag. Som uppvärmning red vi på en volt och gorde tempoväxlingar i galoppen, Eva visade mig hur jg skulle göra för att han inte ska bryta av hela tiden. Sen gick vi över och hoppade på en oxer med galoppbommar framför. Höjde tills det låg på 1.20, han hoppade jättefint!
 
Sen hoppade vi en linje, och där var det en jättesvår säng in. Hur jag än gjorde så kom jag antingen nära, eller stort. Vilket såklart också ledde till att jag kom fel på oxern ut. Efter oxern var det en svår sväng till ett till räcke, kom trångt några tusen gånger där också.
 
Som avslutning hoppade vi en bana på 7 hinder. Efter första hindret landade han i fel galopp varje gång, i början tog jag inte ens tag i honom utan lät honom springa på i fel galopp tills jag insåg att det inte gick. Tror jag började om 5 gånger. Resten av banan satt ganska bra. Han är ju supersnäll och stannar inte!
 
Tog ett annat bett än jag gjort tidigare. Innan har jag ridit på ett vanligt tränsbett, men nu tog jag ett tredelat bett med fasta ringar. Det funkar bra i dressyr och i skogen, men det blir alldeles för snällt i hoppningen. Över hindrena är han klockren, mellan hindrena funkade det inte lika bra. Men jag har inte haft honom så länge, vi måste rida ihop oss lite mer tror jag. Finast är han iallafall!
 
Ganska luddigt inlägg, men jag är trött. FIlmer kommer iallafall imorgon!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin