Dagens ridpass

I början av passet märkte jag att han bröt av så fort jag tog lite i honom, och så fort det blev jobbigt så slog han om (bytte galopp). Då tog jag tag i det problemet och red med stadig hand och mycket ben i båda varven. Efter det blev han mycket finare, med ärlig framåtbjudning och fint stöd i handen.
 
Det stod mycket små sockerbitshinder framme som vi travhoppade för att stärka bakbenen. Det tog inte så lång tid innan han förstod att han inte skulle landa i galopp, och då blev han jättefiiin! Snirklade runt på de små hindrena ganska många gånger från olima håll, mest i trav. På Eva-träningen upptäckte vi ju att han inte kunde hoppa på volt haha, så jag visade honom det utan att göra det för svårt så att han fortfarande tycker att det är roligt.
 
Jag är jättenöjd med med min fina ponny som alltid kämpar och gör sitt bästa hela tiden. Bästa Cracker<3
 
Kan inte få nog av den här bilden...
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin