Dagens ridpass

Idag fick Tristan som sagt gå ett pass på ridbanan och det var lydnad som stod på schemat. Jag började med att skritta fram honom ganska länge men började redan då med att ställa, flytta för skänkeln, göra volter, halter osv. I traven gjorde jag ungefär samma sak som i skritten, jag red runt på fyrkanten och gjorde volter i varje hörn och på kort- och långsidorna halt eller övergång till skritt. 
 
Han var faktiskt ganska fin idag, han var betydligt mycket lugnare än igår då han mest var stressad och jobbig. Det enda var väl att han inte lyssnade när jag gjorde halvhalter eller bromsade, då körde han bara upp huvudet och fortsatte tuffa på framåt. 
 
Men i slutet när han kändes någorlunda lugn fattade jag galopp och galopperade 1 varv runt fyrkanten i båda varven. Efteråt när jag skulle trava av blev han ganska stressad och struntade ännu mer i mig, men efter en stund när han hade varvat ner blev han bättre!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin