Dålig dag...

Igår hände det inte så mycket, låg vid poolen eller havet hela dagen och åt ute på kvällen. Så mycket mer händer inte haha.

Idag åkte vi på en liten båtresa eller vad man ska säga. Den där jävla båtresan är nog det värsta jag har varit med om. Ni som inte känner mig, jag hatar båtar. Fy i helvete. Iallafall så var det väl fina ställen vi var på, men det blåste väldigt mycket. Inte så jättekul med andra ord.

Imorgon är sista hela dagen innan vi åker hem, flyget går 18.20 eller nått så jag kommer hem vid 22 kanske. Nu tror jag att vi ska börja dra oss mot någon restaurang för jag är hungrig haha :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin