Duktig ponny!

Idag red jag i skogen i en timme och wow vad bra det gick! Han var inte ens i närheten av att släppa bettet, utan hade ett jättefint stöd hela tiden! I traven gjorde jag tempoväxlingar och övergångar. Riktigt lydig blev han!
 
Sen tog jag fyra vändor på galoppsträckan, då fick han inte öka utan skulle gå i ett bra tempo i form. Jag svängde tvärs över vägen men jämna mellanrum och då fick han verkligen bakbenen under sig. Efter det sista vändan var han trött, så då travade jag av. Är jättejättenöjd med honom!
 
Innan jag red så tog jag på honom en luva och klippte manen, men mer om det senare för nu ska jag och Teddy ha chips picknick haha...:)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin