Ganska otroligt..

När vi bestämde oss för att sälja Olle och började kolla på nya ponnysar på hästnet så visste jag exakt vad jag ville ha.
 
Sussi skickade först lite text och sen en film på en vit ponny som skulle vara fin. Jag klickade upp filmen, och pang bom, där var jag lost. Som jag sa till mamma, den eller ha kvar Olle. Vad jag kunde se så hade Cracker allt jag letade efter hos en ponny. Mamma tyckte först inte alls att han var fin, men efter ett tag var hon också fast vid den vita Irländska ponnyn.
 
Nu har jag haft Cracker i lite mer än 1,5 månad tror jag. Han passar mig jättebra och är precis som jag hoppades att han skulle vara. Jag visste att det skulle vara jobb kvar osv men det är inte så farligt. Tänk att vi köpte honom efter att ha sett en film, vi tog en väldigt stor risk. Men det blev så rätt, min fina lilla Krycka<3
 
Tack Hambergs och Teres för att han är min!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin