Glad midsommar!

Ikväll var vi bortbjudna på middag, det var väl helt okej men stugan som vi var i var mitt ute i ingenstans. Bara skog runt omkring och nästan ingen som bodde i närheten, men fint var det iallafall.

När vi kom hem gick jag och "pratade" lite med Tristan och han såg bara nöjd ut. Han har ju varit här i Boden förut så han känner nog igen sig!




Kommentarer
Postat av: Madde Andersson

Nu har jag utsett den första Veckans Hästblogg!! Det var jätteroligt att så många deltog redan första omgången, och ännu svårare var det att välja!

Gå in på min blogg, eller gå in på direktlänken här: http://ricos.blogg.se/2013/june/vinnaren-av-veckans-hastblogg-omgang-1.html för att se om din/er blogg vann! Om inte: anmäl er jättegärna till nästa vecka!! (det inlägget kommer upp idag eller imorgon) Jag vill lyfta fram ännu fler bloggar, och din/er blogg kan bli en av dem! :D Tack för att ni deltog !!

Mvh Madde Andersson
http://ricos.blogg.se/

2013-06-22 @ 13:55:21
URL: http://ricos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin