Hopptränat med Linuz

Imorse var vi iväg och tränade med Linuz, det var hans första hoppträning och det gick faktiskt över förväntan! I början när jag red fram var han ganska spänd och det kom även några bocksprång, men största orsaken till det var att det var 2 till hästar på ridbanan och jag tror till och med att båda var ston. Men så fort jag hade travat fram honom så slappnade han av. Han är inte riktigt van att ridas med andra hästar så det var nyttigt för honom. 
 
Vi hoppade bara lite lågt då han bara är 4 år och inte har hoppat så jättemycket, men vi hoppade först lite på linje och båge. Han hoppade till och med ett hinder med sockerbitar under för första gången utan att tveka.
 
I slutet hoppade vi en liten bana på 6 hinder och det gick riktigt bra. På första hindret blev det dock liten 
krasch då svängen blev alldeles för dålig, men han var snäll som försökte hoppa iallafall. Tog om det och resten av banan flöt på bra tills sista hindret då vi kom lite nära men han var riktigt duktig! 
 
Det fanns en liten film på fb, men det gick inte att spara den..
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin