Inläggen försvinner...

Usch vad less jag blir på att inläggen försvinner när man har skrivit klart dom. Detta är tredje gången jag skriver om det här...

Just nu sitter jag och pratar med min käre vän papegojan medan jag väntar på att resten av familjen ska komma hem från stranden och bli klara så att vi kan gå och äta. Tror jag slog rekord i längta meningen haha..

Vädret har varit lika bra som vanligt, sol och 30-35 grader. Vågorna i havet slår omkull en, och man har sand överallt när man har badat. Inte för att jag klagar, har hört att det inte är lika bra väder i Umeå...;)




Kommentarer
Postat av: Madde Andersson

jobbigt när det händer, så måste man skriva om allt!! Måste bara säga att er design är grymt fin och stilren, om jag inte redan sagt det haha, minns inte :P :)

2013-06-22 @ 11:19:50
URL: http://ricos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin