Inte på topp

Idag har jag verkligen inte varit på topp, jag har mått illa hela dagen till och från och knappt ätit något. På grund av det har jag mest legat still hela dagen, men nu är det bättre!
 
I stallet blev det inte så mycket gjort, jag mådde bra när jag kom till stallet men sen när jag skulle rida så blev jag illamående igen så det blev ingen lång tur. Det tyckte nog Tristan ändå var ganska skönt då det var otroligt mycket mygg ute. Han hatar verkligen dom och han var i princip jätteirriterad över dom hela turen. Trodde att jag skulle må bättre av att få lite frisk luft men det blev egentligen bara säme. 
 
Imorgon kanske jag rider en liten stund på ridbanan, där det förhoppningsvis är minde djur! 
 



Kommentarer
Postat av: Wilma

Sv: Tack! :D Jättefin blogg ni har!

2013-06-02 @ 22:41:39
URL: http://Ziros.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin