Kryckis v.27

Måndag: Skritt, kanske lite trav beroende på
 
Tisdag: Eva-träning
 
Onsdag: Vila

Torsdag: Vanligt ridpass, mycket galopp
 
Fredag: Lugnt pass med lite trav och galopp
 
Lördag: Tävling i Nordmaling Lb, La
 
Söndag: Tävling Nordmaling Lb
 
Så här kommer vecka se ut på ett ungefär, jag är ganska dålig på att hålla mina planeringar så ska försöka lyckas den här gången hehe. Det gäller att låta honom återhämta sig mellan ridpassen, jag brukar försöka rida hårt varannan dag och ta det lugnt varannan dag. Det passar Kryckis bra!
 
I helgen är det alltså tävling i Nordmaling, Stöcke (min klubb) har gått ihop med Nordmaling så vi är delvis arrangörer. Har några funktionärsuppgifter som jag ska kolla mer på sen. Iallafall så ska vi debutera La på lördagen, söndagen är det bara lokala ponnyklasser. Känns bra och jag är riktigt taggad!
 
AJDÖXÄEÖMGÖENFLDMDBDLMDK JAG KLARADE MOPPEPROVET, HELT SJUKT!!!!
 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin