New in

Igår glömde jag att berätta att vi åkte ut till travet för att köpa ett till par tävlingsbyxor till mig. Det ska regna som satan hela dagen så jag kommer nog behöva byta mellan klasserna. Jag skulle ändå ha behövt ett till par så det var bra att vi hittade ett par som satt bra och var snygga!
 
Vid 13 åker jag och Teddy (Ebba) ut till stallet för att göra klart det sista + fixa min numera inte lika vita ponny. Sen rullar vi vidare mot Vindeln när mamma kommer. Det blir nog Lb och Lb idag som vi hade planerat. Så nu taggar vi, jag ska verkligen se till att rida bra! Kommer sbara försöka rida på nollan i Lb eftersom det blir våran debut, men i Lc kommer jag nog satsa lite om jag kommer til omhoppning! Dock håller jag igen på galoppsträckorna haha...
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin