På väg hem

Sitter på tåget på väg hem nu, tidigare idag red jag Elektra och Linuz. Elektra red jag på en sandbana/rakbana, vet inte riktigt vad det var. Hon fick få 4 intervaller där i trav och lite galopp. Var väl egentligen tänkt att jag skulle galoppera mer men jag fick henne inte i galopp haha. Jag hade aldrig ridit henne förut men det gick väl helt okej ändå, bara att hon var något stark. 
 
Linuz red jag på ridbanan och det gick bara bra. Jag red bara runt lite i alla gångarter och tog det ganska lugnt då jag inte hade ridit han sen i april. Vi avslutade med att hoppa ett litet kryss några gånger! Madde fotade så hon skulle kanske skicka några bilder till mig, annars laddar jag in dom på datorn senare i veckan när jag är i boden igen!
 
Bild från när jag och Elin var och kliade på fölen!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin