Sadelprovningen

Imorse åkte vi från stallet vid kl 8 och var framme i Bureå (någon mil innan skellefteå) lite innan halv 10. Resan gick bara bra och Tristan stod lungt hela vägen. Väl framme där så började Andrea prova ut sadlar, det är dock inte det lättaste att hitta en sadel som passar både mig och Tristan. Dels för att han har kort rygg och jag har långa lårben. Men även att på grund av att hans sadel har legat dåligt så har han tappat ryggmuskler. 
 
Efter att ha provat ganska många sadlar provade jag att rida i två stycken, båda av märket equipe. Den ena sadeln, equipe linnea var faktiskt helt okej och eftersom hon ska till umeå nästa vecka fick vi ta hem sadeln så ska jag prova rida lite mer i den i veckan. 
 
Det enda är väl att det är en 16,5", den är bra i sitsen men på gränsen att den är förliten i kåporna. Jag få det stödet jag behöver och så, men vi får se hur det blir. Vi kommer nog iallafall köpa en sån, antingen 16,5" eller 17". 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin