Typisk svensk sommar

Idag har det hittills varit en typisk "svensk-sommardag", det har regnat hela förmiddagen och nu är det mulet. Men eftersom jag inte är gjord av socker så trotsade jag regnet imorse och red 2 hästar. 
 
Jag började med att rida Inter, han fick gå 2 av slingorna som uppvärmning och sedan 3 travintervaller i backen. Det gick bara bra men något fort i backen, haha.
 
Efter Inter var det Linuz tur att bli riden, han fick gå likadant som Inter faktisk, förutom att Inter bara reds i trav. Men iallafall, jag värmde upp honom runt 2 av slingorna i trav och galopp och sedan fick han gå 3 galoppintervaller i backen. Linuz är en häst som gillar att arbeta så han var riktigt nöjd på vägen hem! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin