Varmt!

Idag åkte vi in till stöcke och red, det var galet varmt så Kryckis var helt slut efteråt. I uppvärmningen var han riktigt fin i både traven och galoppen. Gjorde halter och igångsättningar så att han hela tiden skulle lyssna på mig. Sen sänkte mamma ner några hinder så att dom låg på max 30 cm. Kom  på dom från lite olika håll. Efter hindret gjorde jag halt och fattade ny galopp. I början var han riktigt duktig och väntade jättebra. Men i samband med att han blev trött så blev han stark igen, fast bara i avbrotten. Annars hade jag honom i ett jättefint tempo, dock måste jag vakta honom så att han inte bryter av. När det kändes bra så travade jag av!
 
Men det jag blir förbannad på är att han inte bryr sig om att lyfta på fötterna när det är lågt. Om jag rider honom i form till hindret så kör han bara på tills han snubblar in i hindret. Jag rider likadant som jag gör när det är 1.10, men så fort hindret är lägre än 80 cm så bryr han sig som inte. Aja, han hoppar som en klocka annars, vi får fortsätta med mycket låga hinder helt enkelt!
 
Hjärtis
 
 



Kommentarer
Postat av: Sandra

Gud så fin han är! :-) Riktigt vacker.

2013-06-30 @ 18:08:28
URL: http://svanholts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin